Energetische behandeling/healingEnergetische behandeling  healing

Als u last heeft van gezondheidsklachten, kan een energetische behandeling helpen bij uw herstel. Energetische behandelingen gebruiken verschillende technieken om het energieveld van het lichaam in evenwicht te brengen en te versterken. Er wordt gewerkt met o.a. klankschalen, chakrastenen en edelstenen. Deze methoden kunnen helpen bij het verminderen van burn-out en stressklachten, het herstellen van emotionele en mentale onbalans, en het bevorderen van algeheel welzijn.

Healing is een krachtige energetische methode die helpt bij het herstellen van de balans in uw lichaam en geest. Klankschalen kunnen diepe ontspanning en heling bevorderen door gebruik te maken van geluidstrillingen. Deze worden op het lichaam geplaatst en vervolgens aangeslagen om rustgevende en helende invloed uit te oefenen op het lichaam. Zo kan het zelfgenezend vermogen gestimuleert worden en de energiestroom bevorderd. Chakrastenen en edelstenen worden gebruikt om specifieke energiecentra in het lichaam te stimuleren en in balans te brengen. Door het activeren van de energiekanalen in het lichaam, brengen de behandelingen een gevoel van diepe ontspanning en welzijn, en dragen ze bij aan het herstelproces op een holistische manier."Of u nu te maken heeft met lichamelijke klachten, emotionele spanning of mentale uitdagingen, energetische behandelingen kunnen u helpen uw welzijn te verbeteren en uw energie in balans te brengen."

Ook na een ontspannende massage of pijnbehandeling kunnen klankschalen worden gebruikt om een diepe rust en balans te bevorderen. De schalen hebben een kalmerend effect op het zenuwstelsel en helpen bij het verminderen van spanning en stress. 


"Een ultieme afsluiter van je massage"

Energetische sessie 60min              60€      

Klankschalen na massage 20min  20€

Voor tieners (12-18 jaar) 45min         45€

Hello world
unsplash