Therapeutische sauna

Therapeutische wellness

Het doel van de therapeutische wellness is om een behandeling of therapie te ondersteunen zodat klachten sneller herstellen.


Daarom kan men de therapeutische wellness alleen boeken in functie van een (reguliere) behandeling of klachten. Lees meer over de therapeutische massage, cuppingtherapie en andullatietherapie.


Badjas en handdoeken zijn voorzien alsook water, spuitwater, kruidethee en siroop.

Therapeutische infra-rood


In de therapeutische wellnessruimte kan je terecht voor de infraroodcabine met zoutstoom. Deze cabine is geschikt voor iedereen die kampt met ontsteking van spieren en/of gewrichten, pijnverlichting zoekt voor reumatische klachten of na een therapeutische behandeling. De zoutstoom die verspreid wordt, heeft een gunstige invloed op huidklachten zoals eczeem of psoriasis en op de ademhalingswegen. Wanneer u last ervaart van chronische infecties van de bovenste en onderste luchtwegen brengt de zoutstoom verlichting zelfs bij astma.

Medicinaal bad


Het medicinaal bad wordt gebruikt met aangepaste producten ter verbetering van een bepaalde klacht bijv. het verbeteren van de bloedsomloop, pijnverlichting bij reumatische aandoeningen, ontzuren, bij spierspanningen en stress,...


Jacuzzi met zout


De hotspring jacuzzi werkt op een zoutsysteem waardoor het water geen smaak of geur afgeeft. Het zoute water heeft een ontsmettend effect op de huid en maakt de huid zacht zonder te dehydrateren. Het voelt anders aan dan spawater dat wordt schoon gehouden met chloorproducten die minder gezond zijn.

Omdat het bad met een zoutsysteem werkt wordt de PH-waarde steeds gecontroleerd voor gebruik en wordt gevraagd om te douchen vóór gebruik met een PH-neutraal product.

Infrarood - zoutstoomcabine

20min sessie + douche


1 beurt: 22€

5 beurten: 100€

10 beurten: 180€

Jacuzzi met zout

30min sessie + douche


1 beurt: 38€

5 beurten: 175€

10 beurten: 320€

+


60min sessie 1 persoon: 60€

60min sessie 2 personen: 100€

© 2019 Fab-ulous - BE 0882 996 245