Stressbehandelingen

Stress...


Intens ontspannen zijn helpt jou om gedachten te ordenen, je hoofd leeg te maken en zelfs plannen te maken voor nieuwe uitdagingen vol energie en goesting.


Maar...lukt dat nog wel?


In de alledaagse ratrace waarin de meesten verloren zijn gelopen, is het moeilijk geworden om de knop 'off' aan te zetten. Zelfs wanneer we denken een rustig uurtje (of een dag) in te plannen voor onszelf, lukt het niet om ons denken uit te schakelen. We besteden onze vrije momenten vaker op social media of aan andere zaken op de smarthphone. Daardoor blijft ons zenuwstelsel 'op scherp staan'.


Je hoofd echt leeg maken kan je bijv. door te wandelen in een natuurlijke omgeving (zonder muziek of podcast in de oren), genietend van vogelgeluiden, ritselende bladeren, kabbelend water...


BOEK ELKE MAAND EEN MASSAGE voor je gezondheid. Het zou voor iedereen een ritueel moeten zijn om zich regelmatig te laten masseren. Het is één van de weinige manieren waarbij je gedachten voelt wegstromen, je lichaam weer leert voelen en je zenuwstelsel werkelijk ontspant door de kracht van aanraking.


Gun jezelf eens rust...

Voor ieder wat wils


Neem gerust eens een kijkje welke ontspanningsvorm jou het meest aanspreekt. Keuze uit verschillende arrangementen of op maat voor jou samengesteld. Een massage van kop tot teen of een energetische sessie met o.a. klankschalen...


Gun jezelf deze pauze, je verdient het.


“Er komen veel verschillende mensen over de vloer, van de CEO, restauranteigenaar of fulltime werkende mama. Allen hebben ze zoveel behoefte aan rust en ontspanning en ik geef hen dat.”


-Fabienne