Oncologische behandeling

Oncologische behandeling

Deze behandeling is gericht op ongewenste bijwerkingen van bestraling, chemotherapie,...

Er wordt speciale aandacht geschonken aan de huid van het hele lichaam zoals handen en voeten, wondcomplicaties, doorligwonden, nagelproblemen maar ook de haren.


Société Provençale d'Aromathérapie heeft een speciaal gamma aan werkzame haarproducten ontwikkeld die haarfollikels terug stimuleren om haargroei te bevorderen. Zo is er bijvoorbeeld een stimulerende lotion voor dagelijks gebruik, een shampoo tegen haaruitval en een pakking voor de hoofdhuid in de praktijk of voor thuis.


Elke situatie is anders en ieder persoon heeft andere noden. Daarom is het gebruikelijk om eerst even langs te komen voor een consult om te bespreken wat jij nodig hebt en wat jij belangrijk vind.


Fab-ulous werkt op maat van jouw persoonlijke behoeften en dus krijg jij ook een persoonlijk behandelingsplan om je door deze moeilijke periode heen te helpen.


Bij de oncologische behandeling kan ook een aangepast voedingsschema opgesteld worden, dit is heel erg belangrijk naar herstel toe en om de kans op herval te verminderen. Helaas wordt in de reguliere zorg nog steeds te weinig aandacht geschonken aan dit item, wat een zeer spijtige zaak is en de patiënt niet ten goede komt.

Bij Fab-ulous ligt de focus op preventieve gezondheidszorg en deze wordt dan ook in élke behandeling toegepast.


Je komt terecht in een serene en relaxte sfeer waarbij je even je zorgen kan delen met een luisterend oor.

Ik ontvang je graag met veel zorg en aandacht.Huidbehandeling   110€

Tijdens de oncologische huidbehandeling wordt rekening gehouden met de gevoeligheden van jouw huid. De producten worden met extra aandacht zorgvuldig uitgekozen en aangebracht om jouw huid in een optimale conditie te brengen. De producten van Société Provençale d'Aromathérapie zijn hier uitermate geschikt voor aangezien zij 100% natuurlijk zijn en een ondersteunende functie hebben in de heropbouw van jouw huid.

Haarbehandeling   49 €

De medicijnen zijn een erg grote belasting voor de haarfollikels waardoor men haar verliest. Deze behandeling is geschikt om tijdens de reguliere therapie de haarfollikels sterker te maken, te stimuleren en te verbeteren zodat haren sneller terug groeien. De lotion en shampoo kan je vóór de reguliere therapie al gebruiken en thuis verder gebruiken voor een goed resultaat.

Hand- en nagelbehandeling  49€

Schilfering, jeuk, roodheid, zwelling,...of zelfs een infectie kunnen vervelende gevolgen zijn van chemotherapie. Deze behandeling staat in het teken van de verzorging van da huid en nagels. Hiervoor worden natuurlijke producten gebruikt die een gezond  en onschadelijk 

Massage   75€

Ideaal voor, tijdens en na de reguliere kankertherapie. Er wordt gebruik gemaakt van etherische oliecomplexen die de spieren ontspannen alsook het zenuwstelsel en angst verminderen.