Ons team

Fabienne

 

Ik ben Fabienne, getrouwd met Dirk en (plus)mama van 3 kinderen, Siemen, Amelie en Joke. Ik baat mijn praktijk uit sinds 2008 en ben zeer gepassioneerd door mijn vak. Ik school me graag regelmatig bij en ben nu bezig aan mijn laatste jaar van een 4-jarige opleiding in de natuurgeneeskunde aan de Europese Academie. Van alle soorten kruidengeneeskunde die er bestaan werk ik reeds met de krachtigste: de complexe etherische oliën van Société Provençale d'Aromathérapie (SPA)

 

Dé specialist in 3-dimensionale therapie: Wat zien we? Vanwaar komt het? Wat is de oorzaak? Alles is verbonden met elkaar.

Wekenlang bleef ik last hebben van een lumbago...tot ik bij Fabienne kwam. Wat zij deed was buitengewoon, ik was onmiddellijk verlost van mijn pijn.

Peter D.

Waarom doe ik wat ik doe?

 

Mensen zoals jij helpen is mijn missie, mijn passie. Je voelt je op den duur verdwaald in de talloze adviezen -die je wellicht allemaal probeerde. Maar je klachten zijn er nog steeds of ze komen steeds terug.


Goed nieuws, ik zat in hetzelfde schuitje maar ik heb de touwtjes in eigen handen genomen door me te verdiepen in verschillende opleidingen, boeken, voordrachten, ... en wat ik daar leerde, heb ik toegepast.

Daardoor heb ik mezelf enorm vooruit geholpen en heb ik meer dan 90% van mijn energie terug.  


Graag wil ik deze kennis doorgeven aan jou en partner zijn in jouw zoektocht naar gezondheid, naar balans in je leven. Ik kan je vertellen waar jouw klachten vandaan komen en hoe ze kunnen opgelost of verbeterd worden.

Ervaar hoe jij opnieuw comfortabel en met hernieuwde energie in het leven zult staan. 


To good to be true? 

Zeker en vast niet. Ik heb ondertussen vele kinderen, vowassenen en ouderen vooruit geholpen en van hun pijn of kwaal verlost.


Neen, ik heb geen toverstaf maar wel de juiste kennis om jou op een lichaamsvriendelijke manier écht te helpen. 

Met 100% natuurlijke remedies, therapieën, voeding, behandelingen, producten,... 


Dingen die er altijd zijn geweest en die het dichtst bij "onze natuur" liggen. Want hoe je het draait of keert, de mens is een natuurlijk wezen. We mogen zo geëvolueerd zijn, de intellegentste technologiën hebben, de beste... noem maar op. Oorspronkelijk blijven we diezelfde mens en alles wat "lichaamsvreemd" voor ons is, maakt ons ziek.


De enigste voorwaarde om jou te helpen ben jijzelf. Zonder jouw motivatie, inzet of wil zullen we niet het resultaat kunnen bereiken dat je al zolang wenst. Dat zou jammer zijn natuurlijk.


Word terug de beste versie van jezelf en boek een afspraak of vrijblijvend consult (50€/60min)

Consult voor kinderen tot 16 jaar (25€/30min)

Ik kan een therapieplan (60€) uitwerken en met jou samen bespreken in een 2de consult zodat we aan de slag kunnen. Dit plan kan op elk moment aangepast worden naargelang je vooruitgang.

Elk behandelplan bevat persoonsgerichte richtlijnen en advies omtrent o.a. :

  • behandeling
  • voeding
  • remedies

en houdt rekening met jouw persoonlijke geschiedenis en wensen.

Assistente AnneliesIk ben Annelies, getrouwd met Bart en mama van Roxanne. Ik ben al enkele jaren klant bij Fab-ulous en ben zelf erg geïnteresseerd in aromatherapie, Bachbloesem, kruiden en natuurlijke gezondheidszorg. Ik vind het dan ook zalig om nu zelf de werking van de praktijk mee te kunnen ondersteunen.


Ik ben meestal jullie eerste aanspreekpunt aan de telefoon wanneer Fabienne bezig is met haar cliënt. Naast afspraken maken en klantenopvolging zorg ik ook voor het klaar zetten en opruimen van de cabines. Het dagelijkse onderhoud van de praktijk en de Bed & Relax behoort ook tot mijn takenpakket. Daarnaast hou ik de sociale media up to date en help ik mee aan de marketing.


Kortom, Fabienne  bijstaan zodat zij ten volle haar aandacht aan jullie kan schenken :-)