Ontsteking

Hoe ontstekingen effectief behandelen?

Ontstekingen, slijmbeursontsteking, reumatische klachten,... aan de schouder, elleboog, knie, nek, rug,... zijn heel gemakkelijk op te lossen met mijn integratieve therapie. Je bent meestal in 1 max. 2 sessies verlost van de helse pijn. Zelfs al heb je al veel geprobeerd zoals ontstekingsremmers, pijnstillers, inspuitingen met corticosteroïden, ...
Voor je het weet ben je weer pijnloos aan de slag en slaap je weer lekker de nacht door.

Een ontsteking is een opstapeling van toxines in de spieren, gewrichten of pezen. Wanneer de lever overbelast geraakt om de toxines af te voeren, stapelen ze zich op. Voeding speelt daar een extra grote rol in. Wanneer je veel bewerkte voeding eet zal je lichaam vlugger overbelast zijn. Maar ook oxidatieve stress of trauma kan de trigger zijn. Weet wanneer je medicatie neemt, je lever die extra moet kunnen afvoeren en daar knelt nu juist het schoentje. Deze is al overuren aan het draaien waardoor er nog meer verzuring optreedt. Het gevolg is dat de ontsteking meestal terug komt (op dezelfde of een andere plaats) of gaat gewoon niet weg.

Wat houdt de behandeling in?
Een scrub en pakking van groene klei, ontstekingsremmende en spierontspannende etherische oliën. Deze pakking werkt in terwijl je op de andullatiematras ligt.
Nadien wordt een bloedzuiverende en ontgiftende cuppingbehandeling gedaan. Deze behandeling is niet pijnloos maar zéér effectief.
De behandeling wordt manueel afgerond met een korte dieptemassage met aangepaste therapeutische olie.

Een volledige behandeling duurt tussen 50 en 75 min. afhankelijk van de te behandelen zone. De prijs varieert tussen 45€ en 69€.
Na de behandeling voel je onmiddellijk pijnverlichting.
De volgende 7 dagen na de behandeling dient u 3 à 4 keer per dag de zone in te wrijven met een op maat gemaakt oliecomplex.
De ontsteking en pijn is tussen 4 à 8 dagen volledig weg