Arrangementen

Arrangementen

Je kan elk arrangement upgraden met een sessie in de therapeutische infrarood-zoutstoomcabine, jacuzzi met zout water. Deze werken ontstekingsremmend, pijnverlichtend, zuiverend en slijmoplossend voor de luchtwegen, helend voor eczeem en psoriasishuid.

Met de Anti-stressbehandeling ervaar je totale ontspanning van lichaam en geest. Je wordt ontvangen met een siroop "Schoon en fit" die een reinigende werking heeft op uw lever. Daarna krijg je een loofah massage en aansluitend een lichaamspakking van klei in combinatie met etherische oliën. Terwijl deze pakking inwerkt krijg je een mini verzorging met anti-stress masker op je gelaat. Nadien wordt de pakking afgespoeld onder de douche en volgt een medicinaal bad met etherische olie en zouten om geest en lichaam te ontspannen. Daarna volgt een therapeutische massage van nek en rug. Je mag gerust zijn dat je na deze behandeling op wolkjes naar huis gaat en de hele nacht lekker doorslaapt

Anti-stressbehandeling

140min.  180€

De stimulerende behandeling is voor iedereen die meer energie nodig heeft zoals na de herstelperiode van een operatie, bij een trage stofwisseling, na langdurige vermoeidheid. De behandeling start met een stimulerende loofah massage waarna een lichaamspakking met stimulerende etherische oliën wordt aangebracht. Nadien onder de douche met stimulerende douchegel en een medicinaal bad die een tonifiërende werking heeft. De stimulerende lichaamsmassage van benen, armen en rug kan afgerond worden met een energiegevende sessie op de andullatiematras.

Stimulerende behandeling

140min.  180€

De verbeterende bloedsomloopbehandeling is voor iedereen die last heeft van vermoeide of pijnlijke benen, spataderen, koude handen en voeten, moeilijkheden met de lymfestroom.

De behandeling start met een loofah massage waarna een lichaamspakking volgt met etherische oliën die de circulatie bevorderen. Nadien wordt de pakking afgespoeld en volgt een medicinaal bad die de bloedsomloop stimuleert. Een stimulerende massage van benen, armen en buik wordt opgevolgd door een bloedstimulerend programma op de andullatiematras. Deze behandeling kan je idealiter upgraden met een sessie in de jacuzzi en de infra-roodcabine. Deze wekken ook de bloeddoorstroming op.


Bloedsomloopbehandeling

140min  180€

Een behandeling voor pijnlijke gewrichten is aangewezen bij artrose, artritis, reuma, fibromyalgie, overbelasting en ontsteking. Deze therapeutische behandeling is bedoeld om pijnklachten en ontsteking te verminderen en het lichaamscomfort te verhogen zodat u zich weer vrijer kan bewegen. De behandeling start met een loofah massage waarna een lichaamspakking volgt. Deze heeft een ontgiftende en ontstekingsremmende werking op de gewrichten. Nadien wordt de pakking afgespoeld onder de douche en neemt u plaats in een medicinaal bad met etherische oliën en zoutkristallen die tevens op pijnverlichting werkt. Daarna volgt een zachte massage van het lichaam. Deze therapie wordt versterkt door de therapeutische infra-roodcabine en/of de andullatiematras. Deze is apart bij te boeken.


Behandeling pijnlijke gewrichten

140min  180€

Een detoxbehandeling is ideaal wanneer u vocht vast houdt, een ontgiftingskuur volgt of na een periode van vele feestjes. Een gezonde geest in een gezond lichaam is niet zomaar een toffe leuze maar een waarheid als een koe. Wanneer afvalstoffen zich blijven opstapelen krijgt men niet alleen last van lichamelijke klachten maar krijgt men ook te maken met concentratiestoornissen, hoofdpijn, brain fog,... Af en toe een detox is dus zeker aangewezen.

Deze behandeling start met een loofah massage, een lichaamspakking met afvoerende en ontgiftende werking en nadien een medicinaal bad die de lever helpt ontgiften en een drainerende werking heeft. Daarna volgt een actieve massage met afvoerende bindweefseltechnieken  van de benen en buik. Nadien volgt een sessie lymfedrainage op de andullatiematras.

De therapeutische infra-roodcabine met zoutstoom zorgt dat de afvalstoffen vlugger afgevoerd worden. De jacuzzi zorgt voor een drainerend effect op het lichaam door de krachtige jets. Deze kan je apart boeken.


Detoxbehandeling 140min  180€

Misschien heb jij een andere klacht en kan een therapeutische behandeling op maat uitgewerkt worden. Er zijn heel wat mogelijkheden om je goed verder te helpen.

Al de therapeutische behandelingen zijn perfect complementair met een reguliere behandeling. Bespreek de mogelijkheden met uw behandelende arts en/of gezondheidstherapeut.

© 2019 Fab-ulous - BE 0882 996 245