Welkom

Fab-ulous

Feel good again

Beauty - Body - Mind - Health therapie

Wie ben ik?

 

Ik ben Fabienne, getrouwd met Dirk en (plus)mama van 3 kinderen, Siemen, Amelie en Joke. Ik baat mijn praktijk uit sinds 2008 en ben zeer gepassioneerd door mijn vak. Ik school me regelmatig bij (voornamelijk in Nederland) en ben bezig aan een 4-jarige opleiding in de natuurgeneeskunde aan de Europese Academie. Van alle soorten kruidengeneeskunde die er bestaan werk ik reeds met de krachtigste: de complexe etherische oliën van Société Provençale d'Aromathérapie (SPA)

 

Dé specialist in 3-dimensionale therapie: Wat zien we? Vanwaar komt het? Wat is de oorzaak? Alles is verbonden met elkaar.

 

Oplossingsgericht zoeken wij naar de OORZAAK van huid- en gezondheidsproblemen of klachten en pakken deze met ZORG bij de kern aan.

 

Wat doe ik?

 

Ben je klaar voor de gezondste versie van jezelf?
Wil je volop van het leven genieten - vrij van pijn, medicijnen of chemicaliën?
Zoek je echt goede gezondheidsproducten en de beste adviezen voor een natuurlijke levensstijl maar wil je geen kostbare tijd verspillen met het internet af te zoeken?


Als je ‘ja’ hebt geantwoord op een van deze drie vragen ben je bij Fab-ulous aan het juiste adres.

Fab-ulous is de betrouwbare partner van tientallen vrouwen, mannen en kinderen om hen te helpen om gezond, gelukkig en stressvrij volop van het leven te genieten.


Ontdek welke adviezen, behandelingen of producten ook jou kunnen helpen.

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke oplossing voor je klachten, een 100% natuurlijke behandeling, een deugddoende massage of schoonheids- en gezondheidsadvies op maat: Fab-ulous is er voor jou.


Ik ben Fabienne Staelens en samen met jou help ik de oorzaak van jouw klachten te verbeteren en op te lossen.

Is je interesse gewekt en wil je graag meer vrijblijvende info over mijn producten of diensten?
Kijk eens verder op mijn website of stuur mij een mail met jouw vraag naar info@fab-ulous.be


Volg ook mijn tips en updates op https://www.facebook.com/FabulousGistel/