Wie ben ik?

Wie ben ik?

 

Ik ben Fabienne, getrouwd met Dirk en (plus)mama van 3 kinderen, Siemen, Amelie en Joke. Ik baat mijn praktijk uit sinds 2008 en ben zeer gepassioneerd door mijn vak. Ik school me regelmatig bij (voornamelijk in Nederland) en ben bezig aan een 4-jarige opleiding in de natuurgeneeskunde aan de Europese Academie. Van alle soorten kruidengeneeskunde die er bestaan werk ik reeds met de krachtigste: de complexe etherische oliën van Société Provençale d'Aromathérapie (SPA)

 

Dé specialist in 3-dimensionale therapie: Wat zien we? Vanwaar komt het? Wat is de oorzaak? Alles is verbonden met elkaar.

 

Oplossingsgericht zoeken wij naar de OORZAAK van huid- en gezondheidsproblemen of klachten en pakken deze met ZORG bij de kern aan.

Waarom doe ik wat ik doe?

 

Mensen zoals jij helpen is mijn missie, mijn passie. Je voelt je op den duur verdwaald in de talloze adviezen -die je wellicht allemaal probeerde. Maar je klachten zijn er nog steeds of ze komen steeds terug.


Goed nieuws, ik zat in hetzelfde schuitje maar ik heb de touwtjes in eigen handen genomen door me te verdiepen in verschillende opleidingen, boeken, voordrachten, ... en wat ik daar leerde, toegepast.

Daardoor heb ik mezelf enorm vooruit geholpen en heb ik meer dan 90% van mijn energie terug.  


Graag wil ik deze kennis doorgeven aan jou en partner zijn in jouw zoektocht naar gezondheid, naar balans in je leven. Ik kan je vertellen waar jouw klachten vandaan komen en hoe ze kunnen opgelost of verbeterd worden.

Ervaar hoe jij opnieuw comfortabel en met hernieuwde energie in het leven zult staan. 


To good to be true? 

Zeker en vast niet. Ik heb ondertussen vele kinderen, vowassenen en ouderen vooruit geholpen en van hun pijn of kwaal verlost.


Neen, ik heb geen toverstaf maar wel de juiste kennis om jou op een lichaamsvriendelijke manier écht te helpen. 

Met 100% natuurlijke remedies, therapieën, voeding, behandelingen, producten,... 


Dingen die er altijd zijn geweest en die het dichtst bij "onze natuur" liggen. Want hoe je het draait of keert, de mens is een natuurlijk wezen. We mogen zo geëvolueerd zijn, de intellegentste technologiën hebben, de beste... noem maar op. Oorspronkelijk blijven we diezelfde mens en alles wat "lichaamsvreemd" voor ons is, maakt ons ziek.


De enigste voorwaarde om jou te helpen ben jijzelf. Zonder jouw motivatie, inzet of wil zullen we niet het resultaat kunnen bereiken dat je al zolang wenst. Dat zou jammer zijn natuurlijk.


Word terug de beste versie van jezelf en boek een afspraak of vrijblijvend consult (35€/30min).

Nadien kan ik een volledig behandelplan (60€) uitwerken en met jou samen bespreken in een 2de consult zodat we aan de slag kunnen.

Elk behandelplan bevat persoonsgerichte richtlijnen en advies omtrent o.a. :

  • behandeling
  • voeding
  • remedies

en houdt rekening met jouw persoonlijke geschiedenis en wensen.


  • Bij huidaandoeningen: Acné, psoriasis, vitiligo, eczeem, couperose, herpes, keratose, mycose,...
  • Bij hormonale aandoeningen: menopauze, pijnlijke menstruatie, gynaecologische infectie, vocht- en circulatieproblemen,...
  • Bij stressproblemen: angst, nervositeit, slapeloosheid, depressie, spasmofilie,...
  • Bij gewrichtsproblemen: artrose, artritis, reuma, jicht, tenniselleboog, slijmbeursontsteking,...
  • Bij ontstekingen: griep, chronische verkoudheden, sinusitis, keelontsteking, bronchitis, astma, hooikoorts, allergie, urinewegen...
  • Bij maag- en darmproblemen: opgeblazen gevoel, oprispingen, reflux, winderigheid, candida, immuniteit,...