S.P.A.-Aromatherapie

Waarom zou je kiezen voor Société Provençale d’Aromatherapie?


  • Omdat je een mooiere huid wil zonder inspuiting
  • Geen gebruik van (agressieve) apparatuur
  • Geen chemische ingrediënten en minerale oliën


  • 100% natuurlijke producten met een hoog gehalte actieve werkstoffen die ècht iets doen.


Alle producten van S.P.A.-aromatherapie geven:


  • Een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliën
  • Alle huidfuncties worden ondersteund en verbeterd
  • Jouw huid krijgt meer weerstand tegen alles wat haar beïnvloed
  • Je huid ziet er zichtbaar beter uit.

Hoe kan dat?


Etherische oliën zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen.

Daardoor komen ze in alle huidlagen waar huid ’problemen’ ontstaan.  Niet alleen de concentratie in een product, maar ook de opname door de totale huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en structuur. Door de optimale, perfect uitgebalanceerde samenstelling werken de producten echt, ook bij mensen ‘die alles al geprobeerd hebben’. Er zijn behandelingen en producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam.


De meeste cosmetische producten doen vaak alleen aan symptoombestrijding bij een huidprobleem. S.P.A.-aromatherapie werkt ook van binnenuit, aan de oorzaak van de situatie. Daarin schuilt het geheim van het succes van S.P.A.-aromatherapie. De combinatie van in- en uitwendig gebruik stimuleert de van nature aanwezige zelfgenezende krachten van het lichaam.

Producten op maat; Huid couture


Bij S.P.A.-aromatherapie zijn de producten in het laboratorium gemengd in samenstellingen die zijn afgestemd op een optimale werking voor diverse huidcondities.


Daarnaast kan ik voor jou een product op maat mengen volgens jouw budget. Jouw lotion, crèmes, badolie en bodyverzorging speciaal voor jou gemengd! Een uniek product voor jouw unieke huid.


Dit in combinatie met verzorging ‘van binnenuit’ geeft een zichtbare verbetering van je huid. Het merk bevat naast uitwendige huidverzorging ook producten voor inwendig gebruik. Daarom krijg je bijvoorbeeld niet alleen een acnebehandeling, maar wordt ook actief op de oorzaak van acne gewerkt. Zo bereik je gegarandeerd resultaat!                                       

Ook de behandeling is volledig afgestemd op wat jouw huid op dàt moment nodig heeft.


Er zijn geen ‘standaard behandelingen’ bij S.P.A.-aromatherapie.
Société Provençale d’Aromatherapie onderscheidt zich van alle cosmetica door het hoge gehalte natuurlijke werkstoffen. Het onderscheidt zich van andere aromatherapie door de zuiverheid van de ingrediënten en concentraties etherische oliën.


Meestal bevatten klassieke aromatherapieproducten maximaal 3% etherische olie. Dit is omdat er met zg. enkelvoudige etherische oliën wordt gewerkt. Maar elke olie heeft niet alleen positieve, maar ook negatieve eigenschappen. Daarom blijft de concentratie etherische olie in een product laag. De negatieve eigenschappen hebben dan niet of nauwelijks invloed. Helaas kunnen de positieve eigenschappen van een olie op deze manier niet volledig benut worden.


Als S.P.A.-specialist werk ik in mijn praktijk met combinaties van verschillende 100% etherische oliën. Deze bevatten dus ook 100% werkzame stoffen! Doordat de samenstellingen van het product in het laboratorium op de juiste wijze zijn gemengd, zijn de negatieve eigenschappen van de individuele olie als het ware ‘weg gemengd’. Hierdoor ontstaat een krachtig product met uitsluitend positieve eigenschappen.


De oliën die S.P.A.-aromatherapie toepast in de producten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong. Van de planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad of de wortel.Société Provençale d'Aromathérapie heeft ook natuurlijke en therapeutische middelen om jouw kwalen te verbeteren of te behandelen

Als S.P.A-aromatherapeute kan ik jou helpen bij volgende aandoeningen met een ruim assortiment aan Traitement Terrain producten:


-Bij huidaandoeningen: Acné, psoriasis, vitiligo, eczeem, couperose, herpes, keratose, mycose,...

-Bij hormonale aandoeningen: menopauze, pijnlijke menstruatie, gynaecologische infectie, vocht- en circulatieproblemen,...

-Bij stressproblemen: angst, nervositeit, slapeloosheid, depressie, spasmofilie,...

-Bij gewrichtsproblemen: artrose, artritis, reuma, jicht, tenniselleboog, slijmbeursontsteking,...

-Bij ontstekingen: griep, chronische verkoudheden, sinusitis, keelontsteking, bronchitis, astma, hooikoorts, allergie, urinewegen...

-Bij maag- en darmproblemen: opgeblazen gevoel, oprispingen, reflux, winderigheid, candida, immuniteit,...

"Oh neen... weer zo iemand die kwakzalverij verkoopt."

Ik kan deze reactie best begrijpen want er wordt inderdaad veel onzin verkocht maar...


Ik zou al lang gestopt zijn met deze producten te verkopen mochten ze zo succesvol niet zijn, straffer nog:


"Veel klanten vertellen mij dat ze dit nog nooit hebben meegemaakt of hebben ervaren."


Ja, ik hou me dan ook aan mijn slogan: "Belofte maakt...resultaat."

Hoe werkt bv. een TT versus antibiotica bij een infectie?


Een TT zorgt ervoor dat de leefomgeving van het micro-organisme zo verandert dat het geen kans heeft op overleving. Dit in tegenstelling tot antibiotica. Antibiotica doodt rechtstreeks de bacterie maar helaas nooit 100% van alles die de infectie veroorzaken. Hierdoor ontwikkelen de overgebleven bacteriën de mogelijkheid om een resistentie te ontwikkelen tegen antibiotica. Bij een TT kan dit niet gebeuren omdat een TT invloed uitoefent op de leefomgeving. Dit kan wat langer duren voordat men effect merkt maar het is wel langdurig en meestal definitief

 

Door middel van een aromatogram kan men in vitro de antibacteriële werking van essentiële oliën meten. Deze techniek is identiek aan deze die gebruikt wordt voor het bepalen van de bactericide werking van antibiotica.

Op de bacteriënkolonies die geënt werden op een voedingsbodem worden verschillende, met essentiële olie geïmpregneerde schijfjes geplaatst. Na een zekere incubatietijd bij 37,5 °C is het mogelijk om de diameter van de inhibitiezone, die ontstaan is rond de schijfjes, te meten. Elke inhibitiezone toont de graad van vernietiging van de ziekteverwekkende kiemen en geeft een duidelijke aanwijzing over de antibacteriële werking van de gebruikte essentiële oliën

© 2019 Fab-ulous - BE 0882 996 245