body

Fab-ulous

Feel good again

Beauty - Body - Mind - Health therapie

Cellulitebehandeling

Door hormonale schommelingen, koolhydraat- of vetrijke voeding, te weinig lichaamsbeweging of nog tal van andere oorzaken, is het heel normaal dat de huidvezels aan spankracht verliezen. De ontsierende kuitjes die dan ontstaan, noemen we cellulite of sinaasappelhuid.

Maar  wist je ook dat stress, roken, het nemen van pijnstillers, sterke diëten en zelfs het kruisen van de benen, cellulites bevorderen?

Met enkel kleine tips en tricks kan je die vervelende kuiltjes in je huid al heel wat verhelpen. Lees hier ons blogbericht '6 eenvoudige weetjes om cellulites te voorkomen'.

Met de Kasaath Hawa massage wordt de   lymfe-, bloed- en energiedoorstroming gestimuleerd door diepe massage van de huid na een vacuümbehandeling. Het resultaat:  een betere huidkwaliteit, strakker, gladder, mooiere bodycontouren, steverige & gelifte huid.

Nog niet overtuigd? Lees hier in detail de volledige behandeling na.

Per losse beurt

€ 75

Kuur van 5 beurten aanbevolen bij 1ste graad (twv € 375,00)

€ 355

Kuur van 8 beurten aanbevolen bij 1ste en 2de graad (twv € 600,00)

€ 540

Kuur van 10 beurten aanbevolen bij 2de en 3de graad (twv € 900,00)

€ 765

Of je nu pijnverlichting zoekt, streeft om je gezond te voelen of er goed uit te zien, we hebben allemaal verschillende noden wanneer we de beslissing maken om te zorgen voor ons welzijn. De ANDUMEDIC® 3 is bedacht en ontworpen voor ieders specifieke behoeften.

Voor pijnverlichting, uw bewegingsbereik te vergroten, uw algemene mobiliteit te verbeteren, om uw sportprestaties te ondersteunen of uw lichaamsgewicht onder controle te houden, zelfs om uw lymfestroom te verbeteren, de andullatietherapie verbetert aanzienlijk uw dagelijks welzijn.

Wist je dat voor chronische pijnpatiënten een  voordelig abonnement kan worden afgenomen?

Check zeker onze arrangementen en geniet dubbel met onze 'andullatie meets wellness' voorstellen.

Per sessie van 15 min. andullatie

€ 15

5-beurtenkaart (€ 11/sessie)

€ 55

10-beurtenkaart + 1 gratis (€ 10/sessie)

€ 100

20-beurtenkaart + 2 gratis (€ 9/sessie)

€ 180

Andullatietherapie

Therapeutische massage

Therapeutische massage is een combinatie van verschillende behandeltechnieken waarbij diepgewortelde lichaamsklachten, stress- en spanningspijnen worden aangepakt.

Elke massage is op maat van uw noden, klachten en voorkeuren, met alleen maar uw lichaamlijk welzijn als doel.

De therapeutische massages zijn niet alleen goed voor lichaam, maar ook voor geest. Intens ontspannen helpt u uw gedachten te ordenen, uw hoofd leeg te maken en zelfs plannen te maken voor nieuwe uitdagingen vol energie en goesting.

Waar wacht je nog op?

Met de Cupping rug- en nekmassage wordt de circulatie verbeterd én wordt pijn verlicht door warmte te verwijderen en de gifstoffen uit uw lichaam te onttrekken. De cupping therapie wordt doorgaans als ontspannend en rustgevend aangevoeld, maar kan soms kleine ongemakken met zich meebrengen. Wij houden steeds uw comfort voor ogen met als doel de aandoening of kwaal op te lossen. Bij deze behandeling wordt altijd een scrub gedaan zodat nadien de pakking met etherische oliën goed kan inwerken op de ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel.

Cupping 60 min.

€ 59

Combi Cupping + Andullatie voor het beste resultaat al na 1 behandeling

€ 69

Deze video legt je de werking uit over  Cuppingtherapie

Met de Antistressbehandeling ervaar je totale ontspanning van lichaam en geest. Je wordt ontvangen met een siroop "Schoon en fit" die een reinigende werking heeft op uw lever. Daarna krijg je een intensieve scrub en daarna een pakking van klei in combinatie met etherische oliën. Terwijl deze warme pakking inwerkt lig je op de andullatiematras met aangepast programma. Ondertussen mag je genieten van een mini-gelaatsbehandeling met scrub en masker. Na de pakking volgt een relaxerende massage van nek en rug. Je mag gerust zijn dat je na deze behandeling op wolkjes naar huis gaat en de hele nacht lekker doorslaapt.

Antistressbehandeling 75 min.

 

€ 85

Door gebruik van meer dan 35 verschillende mineralen die zich bevinden in de zuivere zoutkristallen van de Dode Zee, werkt deze Khiaahh Milhh massage mineraliserend, verwarmend, ontspannend en herstellend op het lichaam. Met zoutstempels worden meridianen op het hoofd, gelaat, schouders, armen, buik en rug aangedrukt. Heel geschikt voor maag- en darmproblemen.

Khiaahh Milhh massage 90 min.

€ 75

© 2019 Fab-ulous - BE 0882 996 245